Uitslag Master 11 december in Eindhoven

Zaterdag 11 december heeft Sandra Schellekens meegedaan aan een masterwedstrijd in Eindhoven (25-meterbad). Een erg drukke wedstrijd, met maar liefst 275 deelnemers uit Nederland en België. In een bijna zes uur durende wedstrijd werd er zo'n 800 keer gestart!

De eerste afstand van Sandra was de 25 rug. Na de start bleef ze erg diep onder water, waardoor ze als tweede eindigde in 0.18.07. Hiermee bleef ze boven haar eigen pr, maar zwom ze wel een nieuw masterrecord. Daarna volgde de 50 vrij. Die ging aanmerkelijk beter, en met 0.30.25 was ze 0.4 seconde sneller dan ooit en eindigde ze als derde. Ze verbeterde daarmee haar eigen masterrecord, wat sinds mei dit jaar stond op 0.31.17. Vervolgens zwom ze de 25 meter vrije slag, en ook op die afstand verbeterde ze haar pr. De 0.14.25 was 0.14 seconde sneller dan ooit en goed voor een nieuw club- en masterrecord. Ze behaalde de derde plaats.

rechts de wisseltrofee, links de beker die Sandra mag houden In de pauze die volgde, werden de prijzen voor Brabantse Masters van het jaar (dame, heer en ploeg) uitgereikt. In de even jaren worden de winnaars bepaald vanuit de Mastersgedachte: Fitness, Friendship and Understanding. Dit jaar werd Sandra verkozen als Brabantse Master van het jaar. Bij de heren ging de prijs (een beker en een wisseltrofee) naar Ad Tersteeg (een 71-jarige master van Old Dutch Breda) en in de categorie ploeg gingen er twee taarten naar ZVDO'74 en Den Doorn. 

Hierna volgde nog de 400 vrij. De redelijk pittige training 's ochtends in het 50-meterbad in Eindhoven eiste toch zijn tol en daardoor bleef Sandra boven haar pr. De 5.22.59 was zo'n drie tellen langzamer dan haar beste tijd op deze afstand en wederom goed voor een derde plaats bij de dames 25+.

Uitslag


Terug naar 'uitslagen wedstrijdzwemmen'